In Stock

Financial & Managerial Accounting 13th Edition By Carl Warren – Test Bank

Product Details

Exclusive Digital Download
Publisher : South-Western College Pub; 13th edition (January 16, 2015)
ISBN-10 : 1285868773
ISBN-13 : 978-1285868776

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.

SKU:888000010423

Financial & Managerial Accounting 13th Edition By Carl Warren – Test Bank

1. Twenty percent of all businesses in the United States are corporations, and they account for 80% of the total business dollars generated.
a. True
b. False

ANSWER: False
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-01 – LO: 11-01
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.BB.01 – Industry
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

2. A corporation is a separate entity for accounting purposes but not for legal purposes.
a. True
b. False

ANSWER: False
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-01 – LO: 11-01
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.BB.03 – Legal
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

3. The financial loss that each stockholder in a corporation can incur is usually limited to the amount invested by the stockholder.
a. True
b. False

ANSWER: True
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-01 – LO: 11-01
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

4. Under the Internal Revenue Code, corporations are required to pay federal income taxes.
a. True
b. False

ANSWER: True
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-01 – LO: 11-01
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.BB.03 – Legal
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

5. Double taxation is a disadvantage of a corporation because the corporation has to pay income taxes at twice the rate applied to partnerships.
a. True
b. False

ANSWER: False
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-01 – LO: 11-01
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.BB.03 – Legal
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

6. The initial stockholders of a newly formed corporation are called directors.
a. True
b. False

ANSWER: False
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-01 – LO: 11-01
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.BB.03 – Legal
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

7. While some businesses have been granted charters under state laws, most businesses receive their charters under federal laws.
a. True
b. False

ANSWER: False
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-01 – LO: 11-01
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.BB.03 – Legal
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

8. Organizational expenses are classified as intangible assets on the balance sheet.
a. True
b. False

ANSWER: False
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-01 – LO: 11-01
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

9. The two main sources of stockholders’ equity are investments contributed by stockholders and net income retained in the business.
a. True
b. False

ANSWER: True
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-02 – LO: 11-02
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

10. Retained Earnings represents past net income less past dividends, therefore any balance in this account would be listed on the income statement.
a. True
b. False

ANSWER: False
DIFFICULTY: Easy
Bloom’s: Remembering
LEARNING OBJECTIVES: FNMN.WARD.16.11-02 – LO: 11-02
ACCREDITING STANDARDS: ACCT.ACBSP.APC.20 – Accounting for Corporations
ACCT.AICPA.FN.03 – Measurement
BUSPROG: Analytic

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Solution Manual Of Auditing And Assurance 14th edition

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product Details Exclusive Digital Download Publisher : n/a ISBN-10 : n/a ISBN-13 : n/a
Quick Buy

Auditing The Art And Science Of Assurance Engagements Canadian 12th Edition By Arens - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :n/aISBN-10 : n/aISBN-13 :n/a
Quick Buy

Fundamental Accounting Principles 23rd Edition By John Wild - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(1 Review)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill; 23rd edition (September 29, 2016)ISBN-10 : 1259536351ISBN-13 :978-1259536359
Quick Buy

Auditing & Assurance Services 7th Edition By Timothy - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill; 7th edition (February 10, 2017)ISBN-10 : 1259573281ISBN-13 :978-1259573286
Quick Buy

Survey Of Accounting 5th Edition By Edmonds - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill; 5th edition (February 9, 2017)ISBN-10 : 1259631125ISBN-13 :978-1259631122
Quick Buy

Management Accounting Information For Creating And Managing Value 8th Edition By Kim Langfield Smith - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill / Australia; 8th edition (15 November 2017)ISBN-10 : 1760420409ISBN-13 :978-1760420406
Quick Buy

Managerial Accounting 15th Edition By Garrison - Solution Manual

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :n/aISBN-10 : n/aISBN-13 :n/a

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart