In Stock

Business Law Principles For Today’S Commercial Environment 4th Edition By David – Test Bank

Product Details

Exclusive Digital Download
Publisher : South-Western College Pub; 4th edition (July 16, 2013)
ISBN-10 : 1133588247
ISBN-13 : 978-1133588245

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.

SKU:888000010557

Business Law Principles For Today’s Commercial Environment 4th Edition By David – Test Bank

Chapter 11—CYBERLAW

TRUE/FALSE

1. The term “cyberlaw” refers to laws and precedent applicable to Internet transactions and communications.

ANS: T MSC: AACSB Analytic

2. Cyberlaw is a completely new area of law, unrelated to any established field of law.

ANS: F MSC: AACSB Analytic

3. The term “cyberspace” describes the World Wide Web and Internet communication.

ANS: T MSC: AACSB Analytic

4. Cyberlaw includes the area of criminal law.

ANS: T MSC: AACSB Analytic

5. The law of real property is included in those categories of legal issues covered by cyberlaw.

ANS: F MSC: AACSB Analytic

6. Employers have access and control rights to their employees’ e-mail.

ANS: T MSC: AACSB Analytic

7. Employers are required to give notice to employees that they will monitor their employees’ e-mail.

ANS: F MSC: AACSB Analytic

8. The tort of apprehension involves taking an image, likeness, or name for purposes of commercial advantage.

ANS: F MSC: AACSB Analytic

9. The elements of defamation remain the same in cyberspace

ANS: T MSC: AACSB Analytic

10. Defamation in cyberspace requires the plaintiff to show the same elements as are required under traditional defamation law, but the potential for larger damage awards may be much greater for defamation in cyberspace.

ANS: T MSC: AACSB Analytic

11. Individuals who post defamatory messages in a “chat room” are protected from liability for defamation.

ANS: F MSC: AACSB Analytic

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Financial Accounting The Cornerstone Of Business Decisions International 2nd Edition By Jay Rich - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :South-Western College Publishing; 2nd edition (23 July 2011)ISBN-10 : 0538473207ISBN-13 :978-0538473200
Quick Buy

Business Research Methods International Edition 9th Edition By William G. Zikmund - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :Cengage Learning; 9th edition (March 13, 2012)ISBN-10 : 1111826943ISBN-13 :978-1111826949
Quick Buy

Business Foundations 12th Edition By O. C. Ferrell - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill; 12th edition (February 1, 2019)ISBN-10 : 1260088367ISBN-13 :978-1260088366
Quick Buy

Business Communication Building Critical Skills 6th Canadian Edition By Locker - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill; 6th edition (February 28, 2013)ISBN-10 : 0073403261ISBN-13 :978-0073403267
Quick Buy

Global Business Today 5th Canadian Edition By Charles W. L. Hill - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill Ryerson; 5th edition (January 26, 2018)ISBN-10 : 1259271250ISBN-13 :978-1259271250
Quick Buy

Cengage Advantage Books Foundations Of Legal Environment Of Business 2nd Edition By Marianne - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :Cengage Learning; 2nd edition (January 19, 2012)ISBN-10 : 1133187528ISBN-13 :978-1133187523
Quick Buy

Business Law Text And Cases 13th Edition By Kenneth - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :Cengage Learning; 13th edition (January 1, 2014)ISBN-10 : 1285185242ISBN-13 :978-1285185248

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart