In Stock

Anatomy & Physiology An Integrative Approach 3rd Edition By Michael Mckinley – Test Bank

Product Details

Exclusive Digital Download
Publisher : McGraw Hill; 3rd edition (January 5, 2018)
ISBN-10 : 1259398625
ISBN-13 : 978-1259398629

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.

SKU:888000010762

Anatomy & Physiology An Integrative Approach 3rd Edition By Michael Mckinley – Test Bank

Anatomy & Physiology, 3e (McKinley) Chapter 2   Atoms, Ions, and Molecules

1) Anything that has mass and occupies space is considered to be ________.

Answer:  matter

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.01 Define matter, and list its three forms.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

2) The three forms of matter are

A) air, water, and solids.

B) solids, liquids, and gases.

C) blood, bone, and air.

D) vapor, water, and solid.

Answer:  B

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.01 Define matter, and list its three forms.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

3) Which of the following has the smallest mass?

A) An electron

B) An atomic nucleus

C) A proton

D) A neutron

Answer:  A

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.02 Describe and differentiate among the subatomic particles that compose atoms.

Bloom’s:  2. Understand

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

4) An atomic nucleus consists of protons and neutrons and is positively charged.

Answer:  TRUE

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.02 Describe and differentiate among the subatomic particles that compose atoms.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

5) Which of the following statements accurately describes electrons?

A) They are found inside the nucleus and have a positive charge.

B) They are in orbitals outside the nucleus and have a positive charge.

C) They are found inside the nucleus and have a negative charge.

D) They are in orbitals outside the nucleus and have a negative charge.

Answer:  D

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.02 Describe and differentiate among the subatomic particles that compose atoms.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

6) An element’s atomic number is determined by the number of ________ in one atom of that element.

A) protons

B) nuclei

C) electrons

D) neutrons

E) atomic mass units

Answer:  A

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.03 Explain the arrangement of elements in the periodic table based on atomic number.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

7) Within the periodic table, elements are organized consecutively by

A) atomic mass within columns.

B) atomic mass within rows.

C) atomic number within columns.

D) atomic number within rows.

Answer:  D

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.03 Explain the arrangement of elements in the periodic table based on atomic number.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

8) The number of neutrons in an atom can be determined by

A) subtracting the atomic number from the atomic mass.

B) subtracting the atomic mass from the atomic number.

C) adding the atomic mass to the atomic number.

D) adding the number of protons to the number of electrons.

E) adding the number of protons to the atomic number.

Answer:  A

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.03 Explain the arrangement of elements in the periodic table based on atomic number.

Bloom’s:  2. Understand

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

9) When diagramming an atom, the innermost shell is filled with ________ electrons.

A) two

B) six

C) eight

D) ten

Answer:  A

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.04 Diagram the structure of an atom.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

10) Explain how the structure of an oxygen atom with an atomic mass of sixteen would be diagrammed. Include the number of subatomic particles in each part of the atom.

Answer:  The nucleus would consist of eight protons and eight neutrons. There would be two electron shells; the innermost would contain two electrons and the outer one would hold six.

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.04 Diagram the structure of an atom.

Bloom’s:  3. Apply

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Physical Anthropology 12th Edition By Philip Stein - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill; 12th edition (May 8, 2019)ISBN-10 : 1259920402ISBN-13 :978-1259920400
Quick Buy

Understanding Anatomy And Physiology A Visual Auditory Interactive Approach 2nd Edition By Thompson - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :F.A. Davis Company; Second edition (January 16, 2015)ISBN-10 : 9780803643734ISBN-13 :978-0803643734
Quick Buy

Clinically Oriented Anatomy 7th Edition By Agur Dalley - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :Lippincott Williams & Wilkins; 7th edition (January 1, 2013)ISBN-10 : 1451119453ISBN-13 :978-1451119459
Quick Buy

Human Anatomy 6th Edition By Elaine N. Marieb - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product Details Exclusive Digital Download Publisher : Benjamin Cummings; 6th edition (January 17, 2010) ISBN-10 : 0321616111 ISBN-13 : 978-0321616111
Quick Buy

Anatomy & Physiology The Unity Of Form And Function 8th Edition By Saladin - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product Details Exclusive Digital Download Publisher : McGraw Hill; 8th edition (January 24, 2017) ISBN-10 : 1259277720 ISBN-13 : 978-1259277726
Quick Buy

Human Physiology From Cells To Systems 9th Edition By Sherwood - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :Cengage Learning; 9th edition (January 1, 2015)ISBN-10 : 1285866932ISBN-13 :978-1285866932
Quick Buy

Physical Anthropology 11th Edition By Philip Stein - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw-Hill Education; 11th edition (April 15, 2013)ISBN-10 : 0078035031ISBN-13 :978-0078035036

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart