In Stock

Anatomy & Physiology 8th Edition By Kevin T. Patton, Gary A. Thibodeau – Test Bank

Product Details

Exclusive Digital Download
Publisher : Mosby; 8th edition (April 10, 2012)
ISBN-10 : 0323083579
ISBN-13 : 978-0323083577

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.

SKU:888000010763

Anatomy & Physiology 8th Edition By Kevin T. Patton, Gary A. Thibodeau – Test Bank

Chapter 11-A: Anatomy of the Muscular System

Test Bank

TRUE/FALSE

1. The epimysium, endomysium, and perimysium may all be continuous with ligaments.

ANS: F DIF: Synthesis REF: Page 302
TOP: Connective Tissue Components

2. Tendons are often continuous with the endosteum of bone tissue.

ANS: F DIF: Synthesis REF: Page 302
TOP: Connective Tissue Components

3. There are more than 600 muscles in the body.

ANS: T DIF: Memorization REF: Page 302
TOP: Anatomy of the Muscular System Introduction

4. When a muscle contracts, the bone moved is the bone of insertion.

ANS: T DIF: Application REF: Page 305
TOP: Attachment of Muscles

5. The insertion is that point of attachment that does not move when the muscle contracts.

ANS: F DIF: Application REF: Page 305
TOP: Attachment of Muscles

6. Tendons are continuous with the layer of connective tissue called the epimysium.

ANS: T DIF: Memorization REF: Page 302
TOP: Connective Tissue Components

7. The direction of the fibers composing a muscle is not significant to its function.

ANS: F DIF: Application REF: Page 304
TOP: Size, Shape, and Fiber Arrangement

8. Tipping the head back on its atlas is an example of a third-class lever.

ANS: F DIF: Synthesis REF: Page 307 TOP: Lever Systems

9. Convergent muscles are said to be “featherlike” in appearance.

ANS: F DIF: Memorization REF: Page 304
TOP: Size, Shape, and Fiber Arrangement

10. Muscles usually act singly as a prime mover.

ANS: F DIF: Synthesis REF: Page 305 TOP: Muscle Actions

11. In a lever system, the fixed pivot around which the rod moves is called the fulcrum.

ANS: T DIF: Memorization REF: Page 306
TOP: Lever Systems

12. A set of scales and a pair of scissors are both examples of second-class levers.

ANS: F DIF: Synthesis REF: Page 307
TOP: Second-Class Levers

13. The gluteus muscles are examples of muscles that are named by location.

ANS: T DIF: Memorization REF: Page 308
TOP: How Muscles Are Named

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Mader'S Understanding Human Anatomy & Physiology 10th Edition By Susannah Longenbaker - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw Hill; 10th edition (February 19, 2019)ISBN-10 : 126020927XISBN-13 :978-1260209273
Quick Buy

Anatomy And Physiology The Unity Of Form And Function 7th Edition By Saladin - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw-Hill Education; 7th edition (January 7, 2014)ISBN-10 : 0073403717ISBN-13 :978-0073403717
Quick Buy

Anatomy And Physiology From Science To Life, 2nd Edition By Jenkins - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :Wiley; 2nd edition (January 14, 2009)ISBN-10 : 0470227583ISBN-13 :978-0470227589
Quick Buy

Gould'S Pathophysiology For The Health Professions, 5th Edition By Karin C. Vanmeter - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :Saunders; 5th edition (January 1, 2014)ISBN-10 : 9781455754113ISBN-13 :978-1455754113
Quick Buy

Seeley'S Anatomy & Physiology 11th Edition By Cinnamon Vanputte - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product Details Exclusive Digital Download Publisher : McGraw Hill; 11th edition (January 20, 2021) ISBN-10 : 1260722716 ISBN-13 : 978-1260722710
Quick Buy

Human Geography 1st Edition By Jon Malinowski - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :McGraw-Hill Education; 1st edition (January 10, 2012)ISBN-10 : 0073122947ISBN-13 :978-0073122946
Quick Buy

Illustrated Anatomy Of The Head And Neck 5th Edition By Margaret, Susan Herring - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Product DetailsExclusive Digital DownloadPublisher :Saunders; 5th edition (January 19, 2016)ISBN-10 : 9780323396349ISBN-13 :978-0323396349

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart